Projectmanagement

In een complexe context de juiste resultaten bereiken. Dit is wat projectmanagers van Procap dagelijks doen. We staan met elkaar voor grote opgaven, die allemaal ruimte vragen. Dit betekent dat slimme keuzes noodzakelijk zijn. Met deskundigheid, creativiteit en energie zetten wij de schouders onder de vraagstukken van nu. Wij maken opgaven concreet, brengen de juiste mensen bij elkaar, bedenken een slim plan, stropen de mouwen op en gaan aan de slag. We maken ingewikkelde dingen simpel en zorgen voor resultaat in samenwerking.

Onze projectmanagement projecten

Onze Procappers staan elke ochtend energiek op om te werken aan inspirerende projecten. Bekijk hieronder aan welke projecten wij onder andere werken.

Wil je meer weten over Projectmanagement?

José vertelt er met plezier over.

De complexiteit van gebiedsontwikkeling

Op de vraag wat projectmanagement zo leuk maakt, zie je José Meijboom MCD, Senior Adviseur en Projectmanager bij Procap, enthousiast worden. Op de haar kenmerkende rustige en doordachte wijze, beschrijft ze wat dit werk zo bijzonder maakt. Wat zo leuk is aan projectmanagement is dat het heel breed is, gericht is op het nemen van besluiten en voortgang boeken. Bij Procap speelt de afdeling projectmanagement zich natuurlijk af binnen het ruimtelijk domein...

Lees hieronder de rest van het interview met José over de complexiteit van een grote gebiedsontwikkeling.