‘Wij proberen samen om de kwaliteit omhoog te krijgen en gedrag dat daaraan bijdraagt te stimuleren'

‘CIIO vond het leuk om de tussentijdse toets voor onze certificering bij ons af te nemen’, vertelt kwaliteitsmanager Kasimir Hagendoorn MCD. Samen met Stanzi WinkelDerya Dirker en Caroline de Vries vormt hij het Q-team en samen zorgen zij ervoor dat ons kwaliteitssysteem goed functioneert. ‘Het viel hen op dat iedereen hier een positief, kritische houding heeft en dat wij een cultuur hebben waarin fouten gemaakt mogen worden. Een belangrijke voorwaarde om te blijven leren.’

Naast complimenten waren er ook aandachtspunten. Kasimir: ‘Ons systeem zit goed in elkaar, maar we hebben nog meer een kapstok nodig dat ons helpt om scherper naar het geheel en de verhoudingen van het systeem te kijken en om daar meer uit te halen.’ Een mooie opgave waaraan hij samen met het Q-team vorm wil geven. ‘Wij proberen samen om de kwaliteit omhoog te krijgen en gedrag dat daaraan bijdraagt te stimuleren.’

‘Dit proces helpt ons als organisatie verder en laat zien dat we altijd kwaliteit nastreven.’ In het jaarplan van het Q-team staat een uitspraak van Aristoteles: ‘Kwaliteit is geen daad, maar een gewoonte.’ Daar willen wij naartoe’, sluit Kasimir af.

Anderen lezen ook:

Deze zomer heten wij Victor de Beer van harte welkom bij Procap. Victor is 27...
26 / 07 / 2021
Per 1 juli hebben wij er weer een nieuwe Procapper bij; Josefien van Reeuwijk. Met...
26 / 07 / 2021
‘De Waddeneilanden zijn unieke gemeenten in Nederland. Levendige gemeenschappen omgeven door water. De veerboot is...
12 / 07 / 2021
Hoe start ik met het enthousiasmeren van ondernemers? En hoe ga ik om met de...
23 / 06 / 2021
“Ik kan geen kant op.” Het is een uitspraak die je tegenwoordig vaak hoort bij...
9 / 06 / 2021
‘CIIO vond het leuk om de tussentijdse toets voor onze certificering bij ons af te...
11 / 05 / 2021

Hier werken wij aan

Elke dag zetten wij ons in voor onze opdrachtgevers, al 25 jaar lang. Vanaf dag 1 doen wij dit met veel energie, deskundigheid en creativiteit. Advies, projectmanagement en teamontwikkeling met een persoonlijke en eerlijke aanpak.

Onze mensen

Procap is een mix van 35 slimme en eigenzinnige mensen die van hun vak houden, elkaar verder helpen in het beter en slimmer worden als professional, voor elkaar zorgen als het even minder gaat en die samen plezier hebben.

Kennismaken?
Advies nodig…?

Wij nemen graag de tijd voor je. Dat kan telefonisch of op één van onze kantoren in Groningen en Utrecht.