‘Tijdens de conferentie deelden bewoners, een groengas expert en Johan als projectleider kennis en ervaringen.'

‘In de schoolbanken leerde ik dat je mensen bij een ontwikkeling moet betrekken, maar dat het op deze schaal gebeurt verbaast me’, vertelt Charlotte de Haas die als projectmanager o.a. betrokken is bij de proeftuin aardgasvrij Nieuwborgen(.net). ‘Ze kunnen altijd bellen of mailen en worden goed betrokken.’

Het Dagblad van het Noorden noemde deze proeftuin in een editie als voorbeeld voor hoe het wel kan. Charlotte: ‘Ja, er is veel lof voor dit project.’ In diezelfde periode organiseerde ze een conferentie over de lessen die zij daar leren. ‘Dit initiatief kwam vanuit de projectgroep. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer we de lessen voor onszelf houden. Door dit te delen loopt hopelijk niemand tegen dezelfde problemen aan en komt dit ten goede aan de energietransitie’, vertelt ze.

Charlotte vond het bijzonder om dit te organiseren. ‘Tijdens de conferentie deelden bewoners, een groengas expert en Johan als projectleider kennis en ervaringen. Daarmee bereikten we een brede groep mensen, waaronder enkele leden uit de Tweede Kamer die ook mee discussieerden.’

Anderen lezen ook:

Procap kenniscafé: Energierevolutie: een kwestie van kiezen In het kenniscafé gingen 13 deskundigen in gesprek...
31 / 10 / 2022
In het Kenniscafé gedragsverandering & mobiliteit gaan 13 deskundigen in gesprek over een aantal kwesties...
17 / 10 / 2022
Voeg je header hier toe In een overzicht van beroepen die kunnen verdwijnen, de zogenaamde...
5 / 07 / 2022
We staan met z’n allen voor een grote uitdaging. Het klimaat verandert en de urgentie...
9 / 06 / 2022
Minister De Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening kent vandaag aan 14 gemeenten een rijksbijdrage...
10 / 03 / 2022
Een webinar over ervaringen uit de weerbarstige praktijk en wat dit betekent voor de aanpak....
6 / 12 / 2021

Hier werken wij aan

Elke dag zetten wij ons in voor onze opdrachtgevers, al 25 jaar lang. Vanaf dag 1 doen wij dit met veel energie, deskundigheid en creativiteit. Advies, projectmanagement en teamontwikkeling met een persoonlijke en eerlijke aanpak.

Onze mensen

Procap is een mix van 35 slimme en eigenzinnige mensen die van hun vak houden, elkaar verder helpen in het beter en slimmer worden als professional, voor elkaar zorgen als het even minder gaat en die samen plezier hebben.