‘Tijdens de conferentie deelden bewoners, een groengas expert en Johan als projectleider kennis en ervaringen.'

‘In de schoolbanken leerde ik dat je mensen bij een ontwikkeling moet betrekken, maar dat het op deze schaal gebeurt verbaast me’, vertelt Charlotte de Haas die als projectmanager o.a. betrokken is bij de proeftuin aardgasvrij Nieuwborgen(.net). ‘Ze kunnen altijd bellen of mailen en worden goed betrokken.’

Het Dagblad van het Noorden noemde deze proeftuin in een editie als voorbeeld voor hoe het wel kan. Charlotte: ‘Ja, er is veel lof voor dit project.’ In diezelfde periode organiseerde ze een conferentie over de lessen die zij daar leren. ‘Dit initiatief kwam vanuit de projectgroep. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer we de lessen voor onszelf houden. Door dit te delen loopt hopelijk niemand tegen dezelfde problemen aan en komt dit ten goede aan de energietransitie’, vertelt ze.

Charlotte vond het bijzonder om dit te organiseren. ‘Tijdens de conferentie deelden bewoners, een groengas expert en Johan als projectleider kennis en ervaringen. Daarmee bereikten we een brede groep mensen, waaronder enkele leden uit de Tweede Kamer die ook mee discussieerden.’

Anderen lezen ook:

De nieuwste aanwinst binnen ons team is Silke Spierings. Silke is sinds 16 augustus bij...
13 / 09 / 2021
Marte Rozendaal is begin augustus bij ons in dienst getreden en is vanaf dat moment...
31 / 08 / 2021
Deze zomer heten wij Victor de Beer van harte welkom bij Procap. Victor is 27...
26 / 07 / 2021
Per 1 juli hebben wij er weer een nieuwe Procapper bij; Josefien van Reeuwijk. Met...
26 / 07 / 2021
‘De Waddeneilanden zijn unieke gemeenten in Nederland. Levendige gemeenschappen omgeven door water. De veerboot is...
12 / 07 / 2021
Hoe start ik met het enthousiasmeren van ondernemers? En hoe ga ik om met de...
23 / 06 / 2021

Hier werken wij aan

Elke dag zetten wij ons in voor onze opdrachtgevers, al 25 jaar lang. Vanaf dag 1 doen wij dit met veel energie, deskundigheid en creativiteit. Advies, projectmanagement en teamontwikkeling met een persoonlijke en eerlijke aanpak.

Onze mensen

Procap is een mix van 35 slimme en eigenzinnige mensen die van hun vak houden, elkaar verder helpen in het beter en slimmer worden als professional, voor elkaar zorgen als het even minder gaat en die samen plezier hebben.

Kennismaken?
Advies nodig…?

Wij nemen graag de tijd voor je. Dat kan telefonisch of op één van onze kantoren in Groningen en Utrecht.