Eerste webinar helaas een succes - Filmster Bob - Werken aan zee

Digitaal samenwerken ontwikkelt zich nu in sneltreinvaart. Wij organiseerden deze week ons eerste webinar en dat vonden wij ontzettend spannend, Bob werd gefilmd voor een participatietraject, Ron maakte zijn wijk nog groener, Boy werkt op een super relaxte plek en Jacqueline had een klein feestje. 

Webinar: Waarom mislukken een optie is 

Op donderdag 23 april zouden wij ons 25 jarig bestaan vieren met een congres in het NOZEMA gebouw. Dat kon natuurlijk niet live doorgaan en daarom organiseerden wij ons eerste Webinar ooit. ‘Ik hoop dat dit mislukt’, was een veel gehoorde interne grap. Paul IskeChief Failure Officer en hoogleraar Open Innovation & Business Venturing nam ons, na een introductie door Helma Born, mee in de wereld van briljante mislukkingen. Helaas ging dit goed en hebben 101 mensen dit Webinar gevolgd. Op 4 juni staat het volgende Webinar op het programma. Volg onze LinkedIn pagina om op de hoogte te blijven. 

Bob wordt filmster in participatiefilm 

Na vijf weken stond Bob Braak weer in pak en met nette schoenen op straat. Hij werd door een heus filmteam gefilmd voor de online participatie voor de ontwikkeling van Zonnehof in Amersfoort. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat.

Ron maakt zijn buurt groener

Tijdens de landelijke zaaidag voor Bijen en Vlinders op 22 april, trok Ron Buiting goed afstand houdend door zijn wijk Rotsoord om deze nog wat groener te maken. Hij sloeg daarbij zijn werkplek in De Pastoe Fabriek in Utrecht natuurlijk niet over.

Meer informatie:

The Pollinators
Voedselbank voor bijen 

Boy werkt in vakantiepark  

Hoe neem je tijd én ruimte voor jezelf in een anderhalf-meter samenleving? Dat kan erg moeilijk zijn, zeker nu de scheidslijn tussen werken en thuis zijn aan het vervagen is. Procapper Boy Zelle vond het antwoord, hij bivakkeert nu op het (lege) vakantiepark van zijn schoonouders waar hij een hele bovenverdieping en tuin voor zichzelf heeft en kan genieten van het uitzicht op het strand en de duinen.  

Zijn tip: zoek letterlijk de ruimte als je die hebt. Door alle onzekerheid die het Covid-19 virus met zich meebrengt is het juist nodig om de ruimte te nemen voor bezinning: wat is belangrijk in je werk en hoe blijf je scherp op dat je doet waar je goed in bent en wat je wil? Kortom, een kans op bezinning in deze roerige tijden. 

Jacqueline als veiligheidscoach 

Hoewel nu niet meer actief betrokken, toch een leuk moment voor Jacqueline van Gils. Maandag werd de tweede sluis in het Twentekanaal bij Eefde geopend. Met de tweede sluis is de bereikbaarheid van Twente voor de binnenvaart verbeterd, een belangrijke economische transportroute voor de bedrijven in Twente. In een eerder stadium was Jacqueline hierbij betrokken als veiligheidscoach. 

Blijf thuis, blijf gezond en heb een goed weekend!

Anderen lezen ook:

Over het waarderen van broedplaatsen bij gebiedstransformatie Met een flinke dosis kennis en ervaring op...
25 / 09 / 2023
Hoe krijgen we Nederlanders zover dat ze overstappen op een duurzame manier van vervoer? Dat...
24 / 08 / 2023
Procap kenniscafé: In kenniscafé 5 brachten 3 partijen; VINU, Omniplan en Procap ieder een eigen...
16 / 06 / 2023
Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar iemand die écht bijna alles...
8 / 06 / 2023
Procap kenniscafé: Zijn flexwoningen de oplossing voor het woningtekort? Één van de grote vraagstukken van...
24 / 05 / 2023
Flexibiliteit als antwoord op acute woningnood Nederland heeft behoefte aan veel meer woonruimte en er...
31 / 01 / 2023

Hier werken wij aan

Elke dag zetten wij ons in voor onze opdrachtgevers, al 25 jaar lang. Vanaf dag 1 doen wij dit met veel energie, deskundigheid en creativiteit. Advies, projectmanagement en teamontwikkeling met een persoonlijke en eerlijke aanpak.

Onze mensen

Procap is een mix van 35 slimme en eigenzinnige mensen die van hun vak houden, elkaar verder helpen in het beter en slimmer worden als professional, voor elkaar zorgen als het even minder gaat en die samen plezier hebben.