Als je weet waar je kwetsbaar bent, dan kun je ook werken aan je veerkracht

In de podcast #tijdvoorverandering spreekt Etienne Kreuzer met Helma Born over veerkracht. Voor Helma is veerkracht meer dan een stedelijke uitdaging, ze voelt zich hier persoonlijk verantwoordelijk voor. En dat zie je in haar werk. Nederland veerkrachtiger maken is haar passie. Ze doet dat onder meer op het terrein van stedelijke ontwikkeling, in het neerzetten van Procap als bureau en in de ontwikkeling van haar eigen leiderschap.

In de podcast vertelt Helma openhartig over veerkracht buiten de stadsranden. “Als je weet waar je kwetsbaar bent, dan kun je ook werken aan je veerkracht. Dat wist ik misschien wel eerder van een stad dan van mezelf.” Afgelopen jaren heeft Helma stappen gezet in haar eigen veerkracht. Dat sluit aan bij wat we als bureau doen: dingen doen die bij je passen en waar je plezier in hebt, en ook ontdekken wat je kwaliteiten zijn en waar je versterking op nodig hebt.” Daarmee groeien niet alleen onze collega’s, maar groeit juist ook het bureau. Wil je weten welke stappen je als organisatie kunt nemen richting veerkracht, of wat Nederland veerkrachtiger maken betekent in de praktijk? Luister dan naar deze podcast.

24 september 2019: Bestaande woningen aardgasvrij – praktische handvatten voor nú

Aardgas, we moeten er allemaal vanaf. Procap directeur advies Helma Born neemt je als middagvoorzitter mee in de zoektocht naar antwoorden op de vragen: wat zijn de alternatieven? Waarin verschillen ze qua praktische consequenties voor een gebouweigenaar? Door onderhoudsprogramma’s en portefeuillebeleid verstandig in te richten is de overgang naar het aardgasvrij krijgen van bestaande woningen straks makkelijker én bespaar je geld. Hoe?

Doelgroep: vastgoedbeleggers, woningcorporaties, ontwikkelaars/bouwers, onderhoudsbedrijven, vastgoedmanagementbedrijven, installateurs, financiers, overheden, makelaars, adviseurs.

Meer informatie: https://vastgoedjournaal.nl/vastgoedkalender/394/-nieuw-bestaande-woningen-aardgasvrij-ndash-praktische-handvatten-voor-nu

Anderen lezen ook:

“Ik kan geen kant op.” Het is een uitspraak die je tegenwoordig vaak hoort bij...
9 / 06 / 2021
‘CIIO vond het leuk om de tussentijdse toets voor onze certificering bij ons af te...
11 / 05 / 2021
‘Het huis stond zo scheef dat een knikker van de ene naar de andere kant...
7 / 05 / 2021
‘Een waterval van 6 meter, midden op het Prins Alexanderplein!’ Vertelt Bram van der Hulst, die...
5 / 05 / 2021
‘Dit is een stoere keuze van de politiek’, vertelt Arjen Terpstra die leidinggeeft aan de fysieke wijkvernieuwing...
4 / 05 / 2021
Onze generatie staat voor gigantische én urgente maatschappelijke opgaven: klimaatverandering, energietransitie, verstedelijking en woningbouw, versterking...
29 / 04 / 2021

Hier werken wij aan

Elke dag zetten wij ons in voor onze opdrachtgevers, al 25 jaar lang. Vanaf dag 1 doen wij dit met veel energie, deskundigheid en creativiteit. Advies, projectmanagement en teamontwikkeling met een persoonlijke en eerlijke aanpak.

Onze mensen

Procap is een mix van 35 slimme en eigenzinnige mensen die van hun vak houden, elkaar verder helpen in het beter en slimmer worden als professional, voor elkaar zorgen als het even minder gaat en die samen plezier hebben.

Kennismaken?
Advies nodig…?

Wij nemen graag de tijd voor je. Dat kan telefonisch of op één van onze kantoren in Groningen en Utrecht.