Johan Duut

ing. Johan Duut

Senior adviseur en projectmanager (team Noord)

“Het is mijn missie om Nederland op het gebied van duurzaam wonen, leven en werken snel verder te helpen. Niet alleen door te praten, maar vooral door te doen! Daarom ben ik niet alleen adviseur, maar ook een ervaren projectmanager die vooruit kijkt, in (nieuwe) oplossingen denkt en anderen meeneemt. Blij word ik van het creëren en verbinden van vraag en aanbod op het gebied van toekomstbestendig wonen, circulair bouwen, maximale energiebesparing en schone energie. Daarbij staat de balans tussen slimme ecologische oplossingen, economische voordelen en een positief sociaal effect bij mij altijd voorop.

Ik ben een Noordeling in hart en nieren, geboren en getogen in Groningen en woon met mijn gezin energieneutraal in het aardbevingsgebied. Daarom heb ik een extra drive om het aantal aardgasaansluitingen in Nederland snel te verminderen en samen te werken aan slimme, toekomstbestendige oplossingen.”

Kwaliteiten

Gedreven, innovatief, ondernemend, kwaliteits- en resultaatsgericht, omgevingsbewust, overtuigingskracht

Specialisme/kennis

Woondomein, energie(besparing), duurzame ontwikkeling

Nevenfuncties

Lid Vereniging Noorden Duurzaam Beoordelingscommissie ‘Elk dorp een duurzaam dak’ Initiatiefnemer Damster Stadscoöperatie i.o.

Je kan Johan bellen voor:

Projectmanagement, projectbeheersing, ontwikkelingsvisie en -strategie, training en coaching