Word ook Procapper!

Ons DNA

Wij Procappers zijn een gezellige groep mensen, we zijn eigenwijs, gepast brutaal en durven lef te tonen. Wij hebben allemaal de ambitie om te werken aan een mooier Nederland en een duurzame toekomst voor onszelf, onze kinderen en kleinkinderen. Met energie, creativiteit en deskundigheid werken we aan de ruimtelijke vraagstukken van nu. Wij maken ingewikkelde dingen simpel en krijgen dingen voor elkaar.

Bij Procap krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op je eigen manier in te vullen. Te werken aan je ontwikkeling en de klussen waar je echt energie van krijgt. Wij zijn een hecht team, wij leren en inspireren elkaar en anderen. Een dosis humor, gezelligheid en een persoonlijke sfeer maken het dat we trots zijn om een Procapper te zijn.

Wil jij ook het verschil maken in de ruimtelijke ontwikkeling en past bovenstaand DNA bij jou? Neem contact met ons op en wij drinken graag een kop koffie met je!

Word ook Procapper

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten, neem contact met ons op. Wij drinken graag een kop koffie met je.

Je kan contact opnemen met Sietske Voets via mail voets@procap.nl of pak de telefoon 06-13368600.

Video afspelen

Waarom jij bij Procap wilt werken:

Projecten die passen bij jouw ambitie

De persoon staat bij ons centraal. Wij zoeken daarom altijd projecten die passen bij jouw ambitie en de fase waarin jij als professional bent.

Procap University

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom krijgt iedere nieuwe Procapper toegang tot de Procap University. Je leert hierdoor jouw collega’s kennen en je gaat samen aan de slag met jouw persoonlijke leerdoelen.

Procapsalon

Wij helpen elkaar om betere professionals te worden. Dat doen wij bijvoorbeeld tijdens onze maandelijkse middag kennisdelen: de Procapsalon. Door te denken en vooral door te doen leren wij van elkaar.

BureauBredeTraining

Eén keer per jaar gaan wij met heel Procap op reis. We besteden dan één dag aan het ontwikkelen van onze deskundigheid en één dag aan teambuilding. Wij laden tijdens dit weekend onze kernwaarden, deskundig –  creatief – energiek – persoonlijk en eerlijk, weer op.

APK

Regelmatig keuren wij onze collega’s. Dat klinkt onpersoonlijk en vooral oordelend, maar is het niet. Dit gaat om een persoonlijk gesprek tussen collega’s waarin wordt gereflecteerd op werkzaamheden in een project en waar de vraag ‘hoe gaat het met jou in dit project’ een belangrijke is.

Snowcap

Een vakantie die je veel over ons team vertelt. Geheel op eigen initiatief gaat een grote groep Procappers elk jaar met elkaar op wintersport.

Een groot compliment

Sucessen vieren wij samen. Daarom reiken wij bij een unieke prestatie de ‘Een groot compliment!’ wisselbokaal uit.

Dit kunnen jouw collega’s zijn >

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in en blijf op de hoogte van alle carrièremogelijkheden binnen Procap!

* indicates required

Vacatures

De wereld om ons heen is in beweging. Dit biedt kansen, uitdagingen, maar vooral veel...
De wereld om ons heen is in beweging. We hebben te maken met grote opgaven;...