Word ook Procapper!

Waarom jij bij Procap wilt werken:

Projecten die passen bij jouw ambitie

De persoon staat bij ons centraal. Wij zoeken daarom altijd projecten die passen bij jouw ambitie en de fase waarin jij als professional bent.

Procap University

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom krijgt iedere nieuwe Procapper toegang tot de Procap University. Je leert hierdoor jouw collega’s kennen en je gaat samen aan de slag met jouw persoonlijke leerdoelen.

Procapsalon

Wij helpen elkaar om betere professionals te worden. Dat doen wij bijvoorbeeld tijdens onze maandelijkse middag kennisdelen: de Procapsalon. Door te denken en vooral door te doen leren wij van elkaar.

BureauBredeTraining

Eén keer per jaar gaan wij met heel Procap op reis. We besteden dan één dag aan het ontwikkelen van onze deskundigheid en één dag aan teambuilding. Wij laden tijdens dit weekend onze kernwaarden, deskundig –  creatief – energiek – persoonlijk en eerlijk, weer op.

APK

Regelmatig keuren wij onze collega’s. Dat klinkt onpersoonlijk en vooral oordelend, maar is het niet. Dit gaat om een persoonlijk gesprek tussen collega’s waarin wordt gereflecteerd op werkzaamheden in een project en waar de vraag ‘hoe gaat het met jou in dit project’ een belangrijke is.

Snowcap

Een vakantie die je veel over ons team vertelt. Geheel op eigen initiatief gaat een grote groep Procappers elk jaar met elkaar op wintersport.

Een groot compliment

Sucessen vieren wij samen. Daarom reiken wij bij een unieke prestatie de ‘Een groot compliment!’ wisselbokaal uit.

Dit kunnen jouw collega’s zijn >

Vacatures

Filteren op thema:
Filteren op dienst:
Wij zijn op zoek naar leuke mensen om ons team te versterken. Dus ben jij...

Word ook Procapper

Wij zijn op dit moment met name op zoek naar medior en senior projectmanagers. 

Upload je CV in .doc/.docx/.pdf (max 5mb)