Word ook Procapper

De wereld om ons heen is in beweging. We hebben te maken met grote opgaven: het woningtekort, de stikstofcrisis, het veranderende klimaat. Allemaal opgaven die we terugzien in ons werk. Dit biedt kansen, uitdagingen maar vooral heel veel mooie projecten die impact hebben op de omgeving. Wil jij verschil maken in de ruimtelijke ontwikkeling en onderdeel zijn van een leuke club mensen? Dan is Procap dé plek voor jou!

Ons team

Wij Procappers zijn een gezellige groep mensen. We zijn eigenwijs, gepast brutaal en durven lef te tonen. Wij hebben allemaal de ambitie om te werken aan een mooier Nederland en een duurzame toekomst voor onszelf, onze kinderen en kleinkinderen. Met energie, creativiteit en deskundigheid werken we aan de ruimtelijke vraagstukken van nu. Wij maken ingewikkelde dingen simpel en krijgen dingen voor elkaar.

Bij Procap krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op je eigen manier in te vullen. Te werken aan je ontwikkeling en aan de klussen waar je echt energie van krijgt. Wij zijn een hecht team, wij leren en inspireren elkaar en anderen. Een dosis humor, gezelligheid en een persoonlijke sfeer maken dat we trots zijn om een Procapper te zijn.

Bekijk onze vacatures!

Wij geloven dat er voor ieder belang een plek is in Nederland. Dat doen we niet alleen, maar met elkaar. Door ons te laten inspireren door kennis die op diverse plekken in Nederland wordt opgedaan. Door elkaar vast te houden als het even moeilijk gaat en door plezier met elkaar te maken.

We geloven ook in de kracht van leren.

  • Zo organiseren we APK’s, waarbij we onze collega's keuren, niet om te oordelen maar voor het persoonlijke gesprek tussen collega's en om te kijken hoe het met je gaat.
  • Zetten we in op bureau brede trainingen (BBT), waar we één dag besteden aan het ontwikkelen van onze deskundigheid en waar we één dag besteden aan teambuilding.
  • Wordt iedere nieuwe collega ondergedompeld in de wereld van de Procap University en sluit je altijd aan bij een kennisteam. Om zo met elkaar kennis te ontwikkelen over ons vak, op een thema dat bij jou past.

Natuurlijk hoort daar ook bij dat je elkaar regelmatig ziet. Niet alleen tijdens kennisuitwisselingsmomenten zoals de ProcapSalon, maar ook vrijdagmiddag bij de borrel of bijvoorbeeld bij het Nieuwjaarsdiner of het zomeruitje.

Wil je werken bij Procap?

Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op!