Amstelveen

Teamsessie managementteam Amstelveenlijn

Het managementteam van het project Amstelveenlijn wil graag met elkaar in gesprek om gesteld te staan voor de intensieve periode die voor de deur staat. Er zijn diverse wisselingen in het team geweest, wat effect heeft op de teamleden en hun samenwerking. En er moet in korte tijd veel gebeuren om de uitvoering volgens planning en naar tevredenheid van alle stakeholders te laten verlopen. Het team wil via een teamsessie eventuele belemmeringen op tafel krijgen en wegnemen en met elkaar een gedeeld beeld vormen over wat komen gaat.

Het team zoekt iemand die hen kan helpen het goede gesprek te voeren en de onderstroom op tafel krijgt. Iemand die vragen durft te stellen en niet bang is het team een spiegel voor te houden. Energie en enthousiasme wordt gewaardeerd. De Corona-maatregelen zorgen ervoor dat het niet mogelijk is elkaar live te spreken. Uitstellen van het goede gesprek tot later is ongewenst.

Om die reden is gekozen voor digitale teamsessie met creatieve interactieve werkvormen. Dit resulteerde in een open gesprek over wat mensen echt bezighoudt, ideeën om aanwezig verbeterpotentieel in de teamsamenwerking te verzilveren en concrete afspraken voor de toekomst.

Werk je in een team en wil je nog beter presteren met nog meer plezier: Jacqueline vertelt je er graag meer over.

Procappers op dit project

Jacqueline van Gils
ing.
Senior Projectmanager en Teamcoach

Meer projecten uit deze categorie

Er is sprake van krapte op de woningmarkt in de gemeente Groningen. Ook moeten...
2023
Uit onderzoek blijkt dat inwoners van Nederland een steeds grotere afstand tot de overheid...
2023
Bas Lodder is onlangs gestart als strategisch omgevingsmanager bij de gebiedsontwikkeling van de Spoorzone...
2023

Kennismaken?
Advies nodig...?

Wij nemen graag de tijd voor je. Dat kan telefonisch of op één van onze kantoren in Groningen en Utrecht.