“Het mooiste wat je kunt bereiken, is dat je jezelf kunt zijn. Vanuit die overtuiging schep ik op bedrijfskundig vlak en in trainingen de randvoorwaarden om dit mogelijk te maken. Mijn missie is om talent dáár in te zetten waar dit het meest van toegevoegde waarde is voor alle betrokkenen.”

Sietske Voets

MSc MBA
Directeur en Senior Adviseur

Ik breng anderen in beweging en maak een verschil binnen teams door veiligheid en ruimte voor ontwikkeling te bieden. Ik sta open voor anderen en neem altijd tijd om te luisteren of met iemand van gedachten te wisselen.

Beweging brengen doe ik op een manier die waarde toevoegt voor de ruimtelijke en maatschappelijke ontwikkelingen in Nederland. Dat spreekt aan waardoor ik bereik wat ik voor de organisatie en voor mijzelf voor ogen heb.

Mijn passie is om Nederland mooier te maken.

Professionele vaardigheden

Motiveren, Analyseren, Coachen, Advies geven

Expertise

Gedragsverandering, Communicatie, Bedrijfskundige vraagstukken, Training / Workshops

Kwaliteiten

Empathie, Optimistisch, Duidelijk, Nieuwsgierig

Je kunt mij bellen of mailen voor:

Hoe het is om bij Procap te werken

Mijn artikelen

'Het gaat met name om zingeving, mensen willen ergens bij horen en ergens aan bijdragen, in een organisatie waar zij met plezier werken'
Deze week is het de Week van het Werkgeluk. Werkgeluk is voor veel mensen belangrijk, we brengen op ons werk immers een groot deel van onze tijd door. Werkgeluk is daarnaast ook van invloed op de rest van ons leven,...
20 / 09 / 2021
‘Mijn jaar is geslaagd wanneer het élke collega lukt om een droomproject te vinden en...
15 / 02 / 2021
Sietske Voets heeft een missie. Zij wil dat mensen die door welke reden dan ook...
10 / 10 / 2019