Theo Heida

Directeur en Adviseur

Theo Heida
Samen met anderen overzicht en inzicht creëren in ingewikkelde, ruimtelijke vraagstukken; dat is voor mij het mooiste wat er is

Chocola maken van ingewikkelde vraagstukken. Dat is voor mij het leukste wat er is. Hoe? Neem een complex ruimtelijk vraagstuk, zoals een infrastructuuropgave, energievraagstuk of ruimtelijke ontwikkeling. Voeg een flinke scheut publieke belangen toe, een hoop stakeholders toe met uiteenlopende wensen, een portie inhoudelijke deskundigheid en behoefte aan antwoord op de vraag: ‘Maar wat gaan we nu doen?’.

De kern van mijn aanpak is altijd om samen met betrokkenen een vraagstuk te ontrafelen tot de kern. Wat is belangrijk? Wat niet? Wanneer zijn we ergens tevreden over? Waar zien we dat aan? Door oprecht met mensen in gesprek te gaan over hun belangen kom je tot inzicht en overzicht. Door mensen ‘in een hok te stoppen’ en hun creatieve hersenhelft aan te spreken in leuke, interactieve workshops kom je tot een gezamenlijk gedragen beeld van wat er moet gebeuren. En dan doen wij er nog een strikje om met een helder advies!

Theo zijn ...

... deskundigheid ligt bij mobiliteit en advies

... creativiteit kan hij kwijt in het creëren van inzicht door overzicht

... energie groot stromen van het aangaan van een onmogelijke opdracht samen met een team

Hier werkt Theo aan