Brenda Batelaan

Adviseur en Projectmanager

Werken aan een beter en mooier Nederland waarin we de wensen en behoeften van de eindgebruiker niet uit het oog verliezen

Met mijn kennis van en ervaring in customer experience, commerce en hospitality, weet ik als geen ander mensen en omgevingen te raken en te betrekken bij de oplossingen van morgen. Maatschappelijk impact maken is mijn drijfveer, zonder daarbij het financiële rendement uit het oog te verliezen. Vooral stedelijke transformaties waarin de verschillende opgaven bij elkaar komen vinden mijn interesse. Ik vind het belangrijk om te werken aan een leefbaar en toekomstbestendig resultaat, waarbij de eindgebruiker (= klant) centraal staat.

Ik excelleer in een rol als projectprocesmanager, de ondernemende schaapsherder in een kudde eigenwijzen. Dit doe ik met veel energie, creativiteit, een analytische blik en een dosis vrolijkheid en humor. Ik kan goed het grotere geheel overzien. Om vanuit een ongeordende hoeveelheid informatie snel te komen tot een heldere visie en aanpak naar concrete doelen: analyseren, structureren, organiseren en realiseren. Door bij Procap te werken aan complexe maatschappelijke uitdagingen, draag ik mijn steentje bij aan een toekomstbestendige wereld voor mijn kinderen.

Brenda haar ...

... deskundigheid ligt bij het creëren van overzicht en het versimpelen van dingen

... creativiteit kan ze kwijt in vormgeving en visualisaties

... energie gaat stromen van enthousiaste mensen en het bereiken van resultaat

Hier werkt Brenda aan