Jolien Korbee

Jolien Korbee

Ruimtelijke veranderingen met oog voor de gebruiker en de omgeving, dat is mijn doel. Door mijn achtergrond in sociale psychologie krijg ik erg veel energie van positieve gedragsverandering en van projecten waar veel verschillende belangen een rol spelen.

De invloed van omgeving op mensen wordt niet altijd meegenomen bij het ontwikkelen of veranderen van de openbare leefomgeving. De verandering van de omgeving kan echter zorgen voor een verandering in het gedrag van mensen. Ik vind het leuk om met een andere achtergrond mee te kunnen denken met projectontwikkelaars om te zorgen dat het doel van het project gewaarborgd wordt, en iedereen te enthousiasmeren en te motiveren om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Door mijn kennis van de psychologie weet ik hoe je een boodschap goed over brengt bij verschillende bevolkingsgroepen. Dit resulteert in meer kans op een goede samenwerking tussen verschillende groepen, en meer enthousiasme voor het project.

Kwaliteiten

Empathisch, communicatief, doelgericht, oplossingsgericht, verbindend, analytisch, creatief, gedreven. 

Expertise

Nudging, gedragsverandering, weerstand wegnemen, groepsdynamica, gespreksvoering, kwantitatief onderzoek, sociale be├»nvloeding, psychologie

Je kan Jolien bellen voor:

Gedragsveranderingsvraagstukken, teamontwikkeling, omgevingspsychologie