“Werken aan een beter en mooier Nederland waarin we de wensen en behoeften van de eindgebruiker niet uit het oog verliezen.”

Brenda Batelaan

Adviseur en Projectmanager

Met mijn kennis van en ervaring in customer experience, commerce en hospitality, weet ik als geen ander mensen en omgevingen te raken en te betrekken bij de oplossingen van morgen. Maatschappelijk impact maken is mijn drijfveer, zonder daarbij het financiële rendement uit het oog te verliezen. Vooral stedelijke transformaties waarin de verschillende opgaven bij elkaar komen vinden mijn interesse. Ik vind het belangrijk om te werken aan een leefbaar en toekomstbestendig resultaat, waarbij de eindgebruiker (= klant) centraal staat.

Ik excelleer in een rol als projectprocesmanager, de ondernemende schaapsherder in een kudde eigenwijzen. Dit doe ik met veel energie, creativiteit, een analytische blik en een dosis vrolijkheid en humor. Ik kan goed het grotere geheel overzien. Om vanuit een ongeordende hoeveelheid informatie snel te komen tot een heldere visie en aanpak naar concrete doelen: analyseren, structureren, organiseren en realiseren. Door bij Procap te werken aan complexe maatschappelijke uitdagingen, draag ik mijn steentje bij aan een toekomstbestendige wereld voor mijn kinderen.

Professionele vaardigheden

Draagvlak creëren, Verbinding leggen, Analyseren, Structureren, Organiseren, Realiseren

Expertise

Project- procesmanagement, Communicatie, Profilering

Kwaliteiten

Energiek, Klantgericht, Gedreven, Resultaatgericht, Creatief, Krachtig

Je kunt mij bellen of mailen voor:

Het centraal zetten van de eindgebruiker en de omgeving

Mijn artikelen

Regioprogramma Waddeneilanden voor stimulering brede welvaart
‘De Waddeneilanden zijn unieke gemeenten in Nederland. Levendige gemeenschappen omgeven door water. De veerboot is de levensader, de omgeving van de eilanden is deel van Unesco Wereld Erfgoed. In deze gemeenschappen wonen 25.000 mensen en komen jaarlijks 5 miljoen bezoekers....
12 / 07 / 2021
‘Dit kan echt wel heel gaaf worden’, dacht Brenda Batelaan toen zij door het gebied reed waar...
30 / 03 / 2021
Sinds half november hebben wij er weer een nieuwe collega bij! Brenda Batelaan is ons...
10 / 12 / 2020

Kennismaken?
Advies nodig...?

Wij nemen graag de tijd voor je. Dat kan telefonisch of op één van onze kantoren in Groningen en Utrecht.