Procappers

Wij staan voor een veerkrachtig Nederland

Dat wil zeggen een Nederland waar iedereen de ruimte krijgt om te leven, waar we inspelen op technologische vernieuwing, samen de fossiele brandstoffen vaarwel zeggen, en waar we adequaat inspelen op klimaatverandering.

Om dat voor elkaar te krijgen is een grote dosis deskundigheid, energie en creativiteit nodig. En dat is wat wij met elkaar leveren.

Wat is dan typisch Procap?

Een goed idee bedenken, de handen ervoor op elkaar krijgen en dan de mouwen opstropen om met onze opdrachtgevers samen aan het werk te gaan. Doen dus! 

Onze kick

Wij krijgen er een kick van om dingen voor elkaar te krijgen en een duidelijke stempel te drukken op onze leefomgeving. Wij de ambities van onze opdrachtgevers  naar concrete projecten en voeren die succesvol uit. 

Onze natuurlijke habitat

Wij voelen ons thuis tussen overheid, markt en omgeving. Omdat wij de taal van alle drie kennen, lukt het ons om partijen te verbinden, te inspireren en in de actiemodus te krijgen. Als echte aanpakkers en creatieve denkers maken wij ingewikkelde dingen simpel. 

Wat we doen

Procappers adviseren, managen en coachen met veel plezier de projecten die belangrijk zijn voor de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland.

Wij zijn Procap

Iedere Procapper is anders en heeft een andere mix van kwaliteiten. Wat we delen is dat we allemaal in ons eigen vak deskundig zijn, van aanpakken houden, creatief zijn, veel energie hebben en gepast brutaal zijn. Om meer over de Procapper te weten te komen klik:  

Arjen Terpstra

Arjen Jansen

Astrid Thomassen

Bart Herremans

Bas de Jong

Bas Lodder

Bob Braak

Boy Zelle

Bram van der Hulst

Cornelis van Haaften

Cynthia Wertwijn

Els Leibbrand

Erik Kroes

Frits Schutte

Helma Born

Jacqueline van Gils

Johan Duut

José Meijboom

Kasimir Hagendoorn

Kees van Leeuwen

Kim van der Zande

Laura Tenniglo

Meike Hendriks

Patrick Folmer

Riwkah de Vries

Raymond Dekker

Ron Buiting

Rutger Siderius

Sietske Voets

Steven ten Hove

Tanim Hermie

Theo Heida