Procappers

“wij staan voor een veerkrachtig Nederland waar iedereen de ruimte krijgt om te leven”

Anda de Blecourt

Arjen Terpstra

Arjen Jansen

Astrid Thomassen

Bart Herremans

Bas de Jong

“wij spelen adequaat in op technologische vernieuwing, op klimaatverandering en zeggen samen de fossiele brandstoffen vaarwel. Als echte aanpakkers en creatieve denkers maken wij ingewikkelde dingen simpel”

Bas Lodder

Bob Braak

Boy Zelle

Bram van der Hulst

Caroline de Vries

Cornelis van Haaften

Derya Dirker

Erik Kroes

Frits Schutte

Helma Born

Jacqueline van Gils

“wij leveren een grote dosis deskundigheid, energie en creativiteit. Typisch Procap is een goed idee bedenken, partijen verbinden, inspireren en in de actiemodus krijgen. Doen dus!”

Johan Duut

Jolien Korbee

Jordan Jansen

José Meijboom

Jos Dijcker

Kasimir Hagendoorn

Kim van der Zande

Laura Tenniglo

Marieke van der Vlugt

Max Ponds

Patrick Folmer

Raymond Dekker

Ron Buiting

Rutger Siderius

Sietske Voets

Stanzi Winkel

Theo Heida

Wander Apotheker

Kom je bij ons werken?

Procappers adviseren, managen en coachen met veel plezier de projecten die belangrijk zijn voor de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Wij voelen ons thuis tussen overheid, markt en omgeving en spreken de taal van alle drie.

Senior projectleider regio Zuid | Chef Stadstransitie

Krijg jij er een kick van om dingen voor elkaar te krijgen en een stempel te drukken op jouw leefomgeving? Voor de regio Zuid zoeken wij een ervaren collega met 5 tot 10 jaar ervaring in ruimtelijke projecten in de gebiedsontwikkeling. Iemand die zijn/haar weg weet te vinden in een groot stedelijke en politiek-maatschappelijke omgeving.


Lees verder

Medior/senior projectmanager/adviseur sport-accomodaties

Wij zoeken een ervaren collega met 5 tot 10 jaar ervaring in maatschappelijk vastgoed en investerings- bouwprojecten. En een netwerk bij gemeentes, sportbonden/organisaties en/of exploitanten van sportgebouwen.


Lees verder

Medior/senior projectmanager/adviseur gebieden

Wij zoeken een ervaren collega met 5 tot 10 jaar ervaring in ruimtelijke projecten in de gebiedsontwikkeling. Iemand die zijn/haar weg weet te vinden in een groot stedelijke en politiek-maatschappelijk omgeving.


Lees verder