Wat wij doen

Bij Procap geloven we dat er voor ieder belang een plek is. We dragen bij aan het Nederland van morgen door ambities slim te combineren en te kijken naar wat realistisch gezien mogelijk is.

Een duidelijke stempel drukken op onze leefomgeving, daar krijgen wij een kick van. Wij zijn namelijk trots op ons land en op de manier waarop we in Nederland met elkaar de ruimte vormgeven, of dat nu in de steden en de stedelijke regio’s is, of in het ‘ommeland’. Wij vertalen de ambities van onze opdrachtgevers naar concrete projecten en voeren die succesvol uit, met een goede dosis deskundigheid, creativiteit en energie.

Dit is Procap!

Bekijk onze video en kom meer over ons te weten.

Ons DNA

Wij werken aan projecten die ertoe doen! Een toekomstbestendig Nederland zodat volgende generaties hier net zo fijn kunnen wonen, werken en recreëren. Wij blijven nieuwsgierig in wat anderen beweegt en denken na over hoe het wel kan én kijken met veel plezier om ons heen. Dat is Procap!

Ons DNA bestaat uit deskundigheid, energie en creativiteit, met een focus op het leggen van verbindingen met anderen en het komen tot een resultaat waar de toekomst van Nederland bij gebaat is.

Met energie, creativiteit en deskundigheid werken we aan de ruimtelijke vraagstukken van nu.

Procappers

Wij Procappers zijn een gezellige groep mensen, we zijn eigenwijs, gepast brutaal en durven lef te tonen. Wij hebben allemaal de ambitie om te werken aan een mooier Nederland en een duurzame toekomst voor onszelf, onze kinderen en kleinkinderen. Met energie, creativiteit en deskundigheid werken we aan de ruimtelijke vraagstukken van nu. Wij maken ingewikkelde dingen simpel en krijgen dingen voor elkaar.

Bij Procap krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op je eigen manier in te vullen. Te werken aan je ontwikkeling en de klussen waar je echt energie van krijgt. Wij zijn een hecht team, wij leren en inspireren elkaar en anderen. Een dosis humor, gezelligheid en een persoonlijke sfeer maken het dat we trots zijn om een Procapper te zijn.

Wil jij ook het verschil maken in de ruimtelijke ontwikkeling en past bovenstaand DNA bij jou? Neem contact met ons op en wij drinken graag een kop koffie met je! Dit kan in ons kantoor in Utrecht of kom langs in ons kantoor in Groningen.