Advies

Werken aan ruimtelijke projecten is mooi en verantwoordelijk werk. Je hebt kennis, ervaring en slimheid nodig om goede plannen te maken, je moet weten welke wegen te bewandelen en hoe je mensen in beweging krijgt. Onze adviseurs zijn ervaren, willen graag weten hoe het écht zit, staan middenin de praktijk, kennen het proces én de inhoud. Of het nu gaat om gebiedsontwikkeling, mobiliteit of verduurzaming, zij benoemen hardop wat er nodig is en adviseren praktijkgericht: geen theoretische concepten, maar pragmatische oplossingen.

Je kan onze adviseurs bellen voor hulp bij verschillende fasen van een project. Bijvoorbeeld bij het neerzetten van een gezamenlijke visie aan de voorkant, het maken van een praktische ontwikkel- of omgevingsstrategie, het opschudden van de scope of planning, het oplossen van gedoe of het trekken van lessen vanuit een inspirerende evaluatie tussentijds of achteraf.

Onze adviesopdrachten

Bij Procap werken we aan een aantal adviesopdrachten. Ben je benieuw welke dat zijn? Dit zijn een aantal van onze adviesopdrachten.

De eureka-fase bij complexe problemen

De eureka-fase is de favoriet van Theo. Ergens moet de oplossing van het probleem vallen: Het is eigenlijk altijd zo dat we daarin vastlopen. Dat we niet verder kunnen en de oplossing ver weg lijkt. Dat is ook logisch: als het geen worsteling is, hadden ze sowieso geen externe adviseur nodig. Het gaat altijd om zeer complexe problemen. Er is dan een eyeopener nodig, een inzicht waardoor de oplossing zich openbaart...

Wil je meer weten? Lees hieronder het hele interview met Theo.