Vacature! Wij zijn op zoek naar een nieuwe chef verbeelding en verwoording

Vacature! Wij zijn op zoek naar een nieuwe chef verbeelding en verwoording

13 maart 2018 Geen categorie 0

Vacature: Marketing- en communicatiecoördinator

Wij zoeken iemand die ons helpt om te laten zien wat voor gaaf werk wij doen! Wij zijn een briljant bureau van ruim 30 professionals die zich bezig houden met mooie ruimtelijke ontwikkelingen, zoals slimme mobiliteit, stadsverandering, energie en klimaat. Als het gaat om projectmanagement hoef je ons niks wijs te maken. Maar hoe we onze offertes, rapporten, CV’s, website en social media invullen en onderhouden; daar kunnen we af en toe best wel wat hulp bij gebruiken.

Oftewel, wij zoeken een chef verbeelding en verwoording! Iemand die ons helpt onze producten en andere uitingen naar een hoger niveau te tillen. Dus zorgen voor mooi vormgegeven en opgemaakte offertes en rapporten. Met strakke teksten en een wervende layout. En bijvoorbeeld leuke infographics of korte filmpjes over onze projecten. Een goed functionerende website, die uitstraalt wie we zijn en wat we doen. Met een duidelijke zichtbaarheid via Social Media en blogs. Daar hoort een goede online vindbaarheid bij op de onderwerpen waar wij ons in willen profileren en ontwikkelen. Om maar eens mee te beginnen.

Wat moet je kunnen en kennen? Jij snapt hoe we onze opdrachtgevers kunnen bereiken en weet hoe we onze website en Social Media hiervoor in moeten zetten. Je haalt relevante content op bij je collega’s en helpt hen om zichtbaar te zijn als deskundige op hun vakgebied. We zoeken een aanjager. Een echte doener die initiatief neemt en ons ondersteunt bij het geven van smoelwerk aan ons bureau. En het liefst ook nog strategisch kan meedenken op gebied van positionering en marketing.

 • Achtergrond in Marketing en/of Communicatie (HBO werk/denkniveau)
 • Een goede gevoel voor de Nederlandse taal
 • Het liefst een aantal jaar ervaring, maar starters zijn ook welkom om te solliciteren!
 • Kennis van WordPress
 • Je weet waarom Social Media belangrijk is en hoe je het inzet
 • Je kan omgaan met Adobe (Photoshop, Indesign, Illustrator)
 • Je weet hoe je iets een strakke layout moet geven
 • Microsoft Office heeft geen geheimen voor je
 • Je kan snel schakelen, bent flexibel, stressbestendig, en laat je niet makkelijk uit het veld slaan
 • Door je enthousiaste houding creëer je makkelijk draagvlak bij je collega’s
 • Je bent een echte aanjager en krijgt mensen in de actiemodus
 • Affiniteit met gebiedsontwikkeling in Nederland, duurzaamheid, (slimme) mobiliteit en infrastructuur, en/of maatschappelijk vastgoed is een pré
Ben jij de Chef Verbeelding en Verwoording? Stuur jouw CV en motivatie (in welke vorm dan ook) naar ons toe via info@procap.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sietske Voets: 030-280 8000. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *