Vacature: junior projectleider invoering milieuzones 

Vacature: junior projectleider invoering milieuzones 

24 mei 2018 Vacature 0

Ben jij een harde werker met kennis over en ervaring met het invoeren van milieuzones? Voor ons project in Amsterdam zoeken wij een nieuwsgierige collega met een hands-on mentaliteit die onze projectleider gaat ondersteunen. 

Wat je gaat doen 

Wij helpen grote gemeenten in Nederland met de invoering van milieuzones met als doel de luchtkwaliteit in de binnensteden te verbeteren. Samen met de projectleider vertaal je de ambities van onze opdrachtgevers naar concrete projecten en voert deze succesvol uit. Dit doe je met een grote dosis deskundigheid, energie en creativiteit.  

Je krijgt te maken met: 

  • korte doorlooptijden (het moet ‘morgen’ geregeld zijn) 
  • een belangrijke technische component (bijv. camera-toezicht en ict-voorzieningen) 
  • een hands-on karakter (bijv. het plaatsen van borden in de openbare ruimte) 
  • raakvlakken met maatschappelijke thema’s (zoals luchtkwaliteit en privacy) en 
  • afstemming met gemeentelijke diensten (bijv. ruimtelijke beheer, handhaving en communicatie). 

Met wie je gaat samenwerken 

Procappers adviseren, managen en coachen met veel plezier de projecten die belangrijk zijn voor de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Wij krijgen er een kick van om dingen voor elkaar te krijgen en een duidelijke stempel te drukken op onze leefomgeving. Typisch Procap is een idee bedenken, de handen ervoor op elkaar krijgen en dan de mouwen opstropen om met onze opdrachtgevers samen aan het werk te gaan. Doen dus! Wij voelen ons thuis tussen overheid, markt en omgeving en als echte aanpakkers en creatieve denkers maken wij ingewikkelde dingen simpel.  

Wij staan voor een veerkrachtig Nederland. Dat wil zeggen een Nederland waar iedereen de ruimte krijgt om te leven, waar we inspelen op technologische vernieuwing, samen de fossiele brandstoffen vaarwel zeggen, en waar we adequaat inspelen op klimaatverandering.  

Hoe wij werken 

Vanaf dag 1 werd ik door de Procappers bij verschillende projecten en activiteiten betrokken. Mijn collega’s delen graag hun ervaringen en kennis. Bij de Procap University krijg ik de kans om mijzelf verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. De informele organisatie, de maatschappelijke betrokkenheid en de gedrevenheid om bij te dragen aan een fijne leefomgeving maken Procap voor mij een ideale werkgever.”
Arjen Terpstra, junior adviseur & projectmanager 

Ben jij:

  • Nieuwsgierig, om de benodigde kennis snel eigen te maken; 
  • Communicatief en 
  • Niet snel van je stuk te brengen; 

Dan ben jij misschien de Junior projectleider die wij zoeken!
Mail je voorstel, cv en referenties naar info@procap.nl  

Voor meer informatie kun je bellen  met Sietske Voets: 030-280 8000 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *