Smart Mobility: Slim, slimmer, slimst!

Smart Mobility: Slim, slimmer, slimst!

15 januari 2018 Slimme mobiliteit en infrastructuur 0

Technologie verovert de wereld. Zo ook de die van de mobiliteit: delen is het nieuwe hebben, mobiliteit als één dienst,  intelligente transportsystemen, zelfrijdende auto’s, data en strooifietsen zijn daar mooie voorbeelden van.

De vraag die ons als projectmanagers bezighoudt is: ‘Hoe gaan we al die ideeën tot uitvoering brengen?’ Al deze nieuwe ontwikkelingen vragen om aanpassingen aan de infrastructuur en de gebouwde omgeving. Ook de nieuwe vervoersmiddelen moeten binnen de huidige infrastructuur een plek krijgen. Wegen gaan er anders uit zien. Maar ook wanneer er minder wordt geparkeerd voor de deur en langs de staat, ontstaan er nieuwe kansen voor de openbare ruime. We bouwen vandaag aan de infrastructuur van morgen, de uitdaging is om nu al flexibel te bouwen om te zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst.

Wat ons betreft allemaal mooie uitdagingen voor het nieuwe jaar, waar wij graag onze tanden inzetten. Onze focus is de ruimtelijke impact van slimme mobiliteit. Wij staat voor het daadwerkelijk realiseren van innovatieve ideeën, het adaptief inrichten van de ruimte en voelen ons thuis tussen overheid, markt en omgeving. Doordat wij ieders taal spreken lukt het ons partijen te verbinden en te inspireren. Daardoor krijgen wij partijen in de actiemodus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *