Hillegom, Lisse, Teylingen

Gemeente Hillegom, Lisse en Teylingen – HLTsamen

Voor de gemeentes Hillegom, Lisse en Teylingen (HLT) is Jacqueline van Gils aan de slag gegaan als projectmanager. De ambtelijke werkorganisatie HLTsamen adviseert de bestuurders van de drie gemeentes. Het gaat om de volgende projecten:

  • Woonhaven Elka in Lisse. Op de plek van de oude kistenfabriek Elka aan de Grevelingen komen nieuwe waterwoningen met eigen ligplaats voor een boot en appartementen met een privéhaven. Na jaren van voorbereidingen kan de uitvoering starten.
  • Dever-Zuid & Geestwater. Een nieuw te ontwikkelen aantrekkelijke en duurzame woonwijk met park voor alle Lissenaren aan de rand van Lisse. Het project bevindt zich nog in de initiatieffase, dus er is op dit moment ruimte om na te denken over de te realiseren plek waar toekomstige bewoners fijn kunnen wonen en recreëren.
  • Woon-zorgzone in Hillegom. Gemeente Hillegom ontwikkelt samen met diverse partners een woon-zorgzone: een levensloopbestendige wijk, waarin de kracht van wonen, zorg en welzijn samenkomen. Een plek voor starters, gezinnen, senioren en mensen die zorg nodig hebben, waar aandacht centraal staat voor onderlinge verbinding.

 

Daarnaast is Jacqueline betrokken en draagt zij actief bij aan het leren en ontwikkelen van de organisatie en het begeleiden en opleiden van jonge gemeentelijke collega’s.

Beeld van Matthijs Geldhof via Unsplash

Procappers op dit project

Sietske Voets
MSc MBA
Directeur en Senior Adviseur
Jacqueline van Gils
ing.
Senior Projectmanager en Teamcoach

Meer projecten uit deze categorie

In samenwerking met DURVT. Een bedrijf, werkzaam in de infrastructuur, heeft een duidelijke missie...
2020
De provincie Zuid-Holland wil graag launching customer zijn voor duurzame innovaties en ziet een...
2020
Het managementteam van het project Amstelveenlijn wil graag met elkaar in gesprek om gesteld...
2020