“Door te blijven evalueren, leren en het toepassen van kleine hacks zorg ik dat een aanpak zich blijft verbeteren.”

Raymond Dekker

Chef VerBEELDing en VerWOORDing

Als professional zet ik mijn expertise in op het gebied van digitale communicatie. Mijn werkwijze kenmerkt zich door focus, nieuwsgierigheid en ontwikkeling. Ik kan luisteren, mensen inspireren, enthousiasmeren en mijn natuurlijke ‘samen’ houding maakt van mij een uitstekende teamspeler.  Een belangrijke kwaliteit van mij is om, in voor- en tegenspoed, rustig te blijven.

Door mijn werk in de sectoren zorg & welzijn en kunst & cultuur kan ik putten uit een breed palet aan ervaring . Online communicatie, verbinden, fotografie en storytelling lopen als een rode draad door mijn C.V.. Met mijn kennis, empathie en creativiteit wil ik zorgen voor sociale impact binnen het werkveld van Procap.

Professionele vaardigheden

Persoonlijk leiderschap, Didactische Vaardigheden, Betrokkenheidsmanagement, Interviews en verhalen

Expertise

Communicatie, Marketing, Contentmanagement -en strategie, Projectmanagement

Kwaliteiten

Ondernemend, Empathisch, Resultaatgericht, Humor

Je kunt mij bellen of mailen voor:

Voor advies over marketing en communicatie in ruimtelijke projecten

Aanbeveling

Een betrokken teamspeler, dat is hoe ik terugdenk aan mijn samenwerking met Raymond. We hebben samen ruim 2 jaar deel uitgemaakt van de kernredactie (het managementteam) van 3voor12/Utrecht, het crossmediale muziekplatform van de provincie Utrecht. Raymond was coördinator van het fototeam, ik was de hoofdredacteur en coördineerde de schrijvers. Omdat veel van de artikelen op 3voor12/Utrecht tekst én foto’s bevatten hebben we die periode erg intensief samengewerkt. Wat opviel was zijn oog voor kwaliteit: zowel voor onze uitingen in het algemeen als voor de kwalitatieve ontwikkeling van de individuele fotografen. In die periode is er meer lijn gekomen in de bijdrages van de fotografen en zijn ze ook meer als team gaan fungeren. Dat deed Raymond op een wijze waarin ook de menselijke maat een belangrijke rol speelde. Tijdens die periode was hij ook projectleider van het fotoboek dat we in het kader van het 10-jarig bestaan hebben gemaakt. Raymond had een goed idee waar hij naartoe wilde, maar maakte ook goed gebruik van de input van de andere teamleden om de definitieve koers te bepalen. Een belangrijke kwaliteit gedurende het project was zijn vermogen om rustig te blijven, in voor- en tegenspoed, waardoor het team ook gefocust bleef. Van die ‘rust’ maak ik nog steeds gebruik door af en toe met hem af te spreken voor een bak koffie en dan van alles met hem te bespreken.
Marc van der Laan
Organisatieadviseur en Hoofdredacteur 3voor12 Utrecht

Mijn artikelen

Stapelen ambities lost wooncrisis niet op, meer sturing en echte keuzes wel
Bob Braak beschouwt de huidige wooncrisis vanuit twee samenhangende ontwikkelingen die je bij veel gemeenten in Nederland ziet: de stapeling van ambities bij het ontwikkelen van een gebied en het gebrek aan actief grondbeleid bij gemeenten.
2 / 07 / 2020
Niek Botter is onze tweede stagiair Verbeelding en Verwoording ooit bij Procap. Hij heeft als...
13 / 12 / 2019
Wanneer je het afgelopen jaar een leuke jongeman met enquêteformulieren door de Noorderplantsoenbuurt in Groningen...
11 / 07 / 2019
Nederland wil aardgasvrij worden, maar hoe pakken we dat bij bestaande wijken en dorpen aan?...
5 / 07 / 2018

Kennismaken?
Advies nodig…?

Wij nemen graag de tijd voor je. Dat kan telefonisch of op één van onze kantoren in Groningen en Utrecht.