“De motor van Procap draaiende houden, zowel zichtbaar als achter de schermen, dat is een ontzettend leuke combinatie, waar ik elke dag weer veel energie van krijg.”

Derya Dirker

Managementassistent

Als managementassistent krijg ik alles mee, waardoor ik me verantwoordelijk voel om een goede verbinder te zijn tussen de directie en het team van Procappers.
Met een achtergrond in communicatie en sales, ben ik naast mijn directietaken multi-inzetbaar. Zo houd ik mij bezig met het schrijven van artikelen, website beheer en social media. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor een groot deel van de offertes & rapporten die hier de deur uit gaan. Ik word erg blij van schrijven, redigeren, vormgeven en strak trekken. Ook zet ik me in voor alle processen binnen Procap en hecht ik erg veel waarde aan kwaliteit. Ik krijg er energie van om structuur te creëren en processen op te stellen. Ik houd van duidelijkheid, informeren en presenteren. Interne veranderingen van de grond krijgen is een lastige, maar ontzettend leuke opgave.

Professionele vaardigheden

Communicatief Sterk, Organiserend Vermogen, Schrijven, Redigeren, Vormgeven, Presenteren

Expertise

Hospitality, Communicatie & Verbinding, Organisatie en Efficiëntie

Kwaliteiten

Enthousiast, Resultaatgericht, Regelaar pur sang, Leergierig, Ambitieus, Ondernemend

Je kunt mij bellen of mailen voor:

Secretariële Zaken, Het schrijven en redigeren van teksten, Het wel en wee van elke Procapper.

Mijn artikelen

"Vorig jaar zomer wilde ik mijn salesbaan stiekem al vaarwel zeggen. Het kostte mij blijkbaar een half jaar om naar mijn gevoel te luisteren.''
Met de komst van Derya Dirker als managementassistent kreeg onze kernwaarde ‘energiek’ een stevige impuls. Zij is een echte aanpakker, regelt en ontzorgt graag en is bovendien veel in de sportschool te vinden. Wij spraken met haar over de keuze...
31 / 07 / 2019
Deze procapper heeft geen archief

Kennismaken?
Advies nodig...?

Wij nemen graag de tijd voor je. Dat kan telefonisch of op één van onze kantoren in Groningen en Utrecht.