Procap helpt jouw wijken van het aardgas af

Procap helpt jouw wijken van het aardgas af

25 juni 2018 Energie en ruimte 0

Het was een warme en soms onstuimige meimaand, waarin verschillende weerrecords werden gebroken. Het klimaat is een groot goed en daarom zet Procap in op duurzame energie. Daarom staat ook deze week bij ons in het teken van aardgasvrij!

Kom van dat gas af Zeeland!
Vandaag, op maandag 25 juni organiseren wij in samenwerking met de projectgroep Zeeuws energieakkoord een miniconferentie voor alle gemeenten in de provincie Zeeland. Tijdens deze bijeenkomst laten we zien welke stappen gemeenten nu al kunnen zetten om van het aardgas af te komen. Dit doen we samen met netbeheerder Enduris en bureaus CE Delft en Over Morgen. Door middel van concrete voorbeelden en hulpmiddelen ervaringen uit andere gemeenten geven we gemeenten concrete handvatten om wijken van het aardgas af te halen.

Meet-Up ‘Naar een aardgasvrij Nederland’
Op 27 juni organiseert het BouwRegieNetwerk, in samenwerking met Procap en andere partners, een interactieve meet-up in de stad Groningen over de transitie naar ‘aardgasvrij’. Aan de hand van verschillende praktijkcases en excursies geven wij een inzicht in de belangrijkste uitdagingen, ontwikkelingen en oplossingen.

Er zijn nog plaatsen vrij, via deze link kunt u het programma inzien en aanmelden:
https://us7.campaign-archive.com/?e=&u=f3cabf88f67bb04b497f5a5f3&id=5cd750e4c0

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *