Diensten

wij vertalen ruimtelijke ambities naar concrete projecten en voeren die met succes uit

Bij Procap staan wij voor een veerkrachtig Nederland. Wij krijgen er een kick van om dingen voor elkaar te krijgen en een duidelijke stempel te drukken op onze leefomgeving. Wij voelen ons thuis tussen overheid, markt en omgeving. Doordat wij ieders taal spreken lukt het ons partijen te verbinden, te inspireren en in de actiemodus te krijgen. Wij zijn aanpakkers, creatieve denkers en maken ingewikkelde dingen simpel. Dat doen we met projectmanagement, advies, training en gaming.

 

Projectmanagement

Lees verder

Advies

Lees verder

Training en gaming

Lees verder

Projectmanagement

Ruimtelijke projecten zijn complex, dynamisch en steeds vaker multidisciplinair. De projectomgeving heeft meer invloed op de eisen, randvoorwaarden en de dynamiek van projecten. Het is niet zo gek dat er steeds meer aandacht is voor de zachte kant van het projectmanagement. Dat vraagt om veelzijdige projectmanagers. Standaard projectmatig werken en sturen op de oude vertrouwde GOTIK-beheersaspecten is vaak niet voldoende om succesvol te zijn in projecten. Onze projectmanagement aanpak vullen we aan met omgevingsmanagement en contractmanagement

Advies

Procap biedt advies op gebied van de omgevingswet, value management- en engineering, ontwikkelingsvisie en (financiƫle) strategieƫn.

Training en Gaming

Procap verzorgt trainingen, coaching, workshops en serious games. Ook hebben we bij Procap veel ervaring met project-start ups.